Egyedülálló OKJ-s karate – harcművészeti és küzdősport edző és sportszakember képzés indul októbertől a BUDO – SPORT AKADÉMIÁN

TISZTELT SPORTVEZETŐK, SPORTOLÓK, VERSENYZŐK

GYAKORLÓ EDZŐK!

FIGYELEM!

KARATEHARCMŰVÉSZETIKÜZDŐSPORT EDZÖSPORTOKTATÓ ÉS SPORTSZAKEMBER KÉPZÉS INDUL OKTÓBERTŐL A BUDO-SPORTAKADÉMIÁN -SPECIÁLIS ANGOL FAKULTÁCIÓVAL.

AZ EGYEDÜLÁLLÓ EDZŐ-SPORTOKTATÓ, SPORTSZAKEMBER KÉPZÉST AZ ALÁBBI KÜZDŐ-SPORT ÉS HARCMŰVÉSZETI SPORTÁGAKBAN TERVEZZÜK A 2019-2020-AS TANÉVBEN:

BirkózásJapán vívás – kendo, iaido, jodoJudo Ju-jitsu Karate Kick-boksz  Kungfu-Wushu Muaythai Ökölvívás Sumo Taekwondo Testépítő-Fitnesz (sportági kiegészítő kondicionáló edzői végzettségként is ajánljuk)  l Sportszervező-menedzser. 

A KLUBVEZETŐI MUNKÁT KIVÁLÓAN KIEGÉSZÍTŐ SPORTSZERVEZŐ – MENEDZSER, VALAMINT AZ EDZŐI MUNKÁHOZ SZINTÉN NÉLKÜLÖZHETETLEN KONDICIONÁLIS EDZŐ (TESTÉPÍTŐ-FITNESZ EDZŐ) SZAK IS INDUL OKTÓBERTŐL A BUDO – SPORT AKADÉMIÁN.

HA SZERETNÉL HIVATÁSOS EDZŐKÉNT MŰKÖDNI ÉS FONTOS SZÁMODRA A MAGAS SZINTŰ SPORTSZAKMAI FEJLŐDÉS, A PROFESSZIONÁLIS KLUBVEZETÉS ÉS MENEDZSELÉS, AKKOR JELENTKEZZ A BUDO-SPORT AKADÉMIA OKJ-S EDZŐ ÉS SPORTSZAKEMBER KÉPZÉSEIRE.

AHHOZ, HOGY HOSSZÚTÁVON SIKERES EDZŐKÉNT ÉS SPORT VEZETŐKÉNT  DOLGOZHASS, HOGY SZAKMAI FEJLŐDÉSED BIZTOSÍTHASD, A „BUDO” SPORT AKADÉMIA KIDOLGOZOTT EGY SPECIÁLIS SPORTEDZŐ ÉS SPORTSZAKEMBER KÉPZÉSI PROGRAMOT SZÁMODRA:

· SZAKMAILAG ELISMERT OKTATÓ TEAM 

· RUGALMAS TANULMÁNYI IDŐ, ELŐZETES TUDÁSSZINT FELMÉRÉSEN ALAPULÓ ÓRALÁTOGATÁSI FELMENTÉSEK

· KÜZDŐSPORT SPECIFIKUS OKTATÁS ÉS SZEMLÉLETMÓD ÖTVÖZETE ALKOTJA AZT AZ EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉGET, AMELYET A BUDO” SPORT AKADÉMIA NYÚJT EDZŐ ÉS SPORTSZAKEMBER KÉPZŐ TANFOLYAMAIN. 

TANULJ NÁLUNK ÉS KÉPEZD MAGAD HIVATÁSOS EDZŐVÉ

ÉS A JÖVŐ SPORT-SZAKEMBERÉVÉ!

IRATKOZZ BE KEDVEZŐ FELTÉTELŰ ÉS RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGET IS BIZTOSÍTÓ KÉPZÉSÜNKRE, AMELYNEK KÉPZÉSI HELYSZÍNE AZ M2 METRÓ KELETI PÁLYAUDVARI ÁLLOMÁSTÓL 2 PERCRE TALÁLHATÓ.

RÉSZLETESEBB KÉPZÉSI INFORMÁCIÓK:

Az elméleti képzés időtartama: 2019 októbertől kezdve 2-3 hetente lesz szombati napokon. 

A gyakorlati képzés tervezett kezdete: 2019 november 01-től.

A záró vizsgák várható időpontja: 2020 június – július hóban. 

A jelentkezési időszak: 2019 szeptember 15 és október 15 között e-mailen vagy online a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges dokumentumok, (igazolások, bizonyítványok, nyilatkozatok, orvosi igazolás stb.) beküldésével. 

A jelentkezés és a beiratkozás feltétele: 

Sportedző: jelentkezési lap beküldése, érettségi bizonyítvány, orvosi alkalmasság, képzési díj (vagy részlet) befizetése, képzési szerződés, nyilatkozatok igazolások benyújtása.

Sportoktató: érettségi hiányában sportoktató képzést is indítunk.(a jelentkezési feltételek az érettségi bizonyítványt kivéve ugyanazok)

Előzetes tudásszint felmérés vagy kapcsolódó szakirányú végzettség igazolása esetén az óra- látogatások alóli részleges kedvezményt, vagy az adott igazolt tantárgyból felmentést adunk.

Szövetségi ajánlás és kiemelt verseny eredmények igazolása esetén további kedvezmények.

A képzés végső kedvezményes díja: 245.000 Ft, (képzési díj: 195.000 Ft, vizsgadíj: 50.000 Ft), amit 2 részletben is be lehet befizetni. 

Beiratkozás várható ideje: a jelentkezési lap és a szükséges dokumentumok beküldését követően: Október 3. hetében.

A beiratkozás tényleges helye és időpontja a Sport Akadémia honlapján fel lesz tüntetve, de a jelentkezőket e-mailben is ki foguk értesíteni.

További jelentkezéssel kapcsolatos információk és a jelentkezési lap letölthető lesz szeptember 15 után a www.budosportakademia.hu oldalról

Telefonos vagy e-mailben történő megkeresés és érdeklődés esetén részletesebb írásos vagy szóbeli tájékoztatást biztosítunk, valamint jelentkezni személyesen is lehet a Sport Akadémia képző  intézmény ügyfélszolgálat idejében.

Részletesebb információk szeptember 15 után a www.budosportakademia.hu honlapon találhatók a képzés menü pont alatt.

Mindenkinek sikeres jelentkezést és képzést kívánunk!

Tisztelettel:

Dr. Kalmár Árpád DBA         Dr. Nemes András

               elnök                         szakmai vezető

A BUDO-SPORT AKADÉMIA VEZETŐSÉGE

A képzéssel kapcsolatos információ:

Tel:  +36 20 954 6215

E-mail: budo.sportakademia@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük